19 d’octubre, 2015

Nova Reunió de la Plataforma Salvem Torre Garcini

reunió Torre Garcini dia 15.10.2015

La reunió va reunir persones de l'AAVV Joan Maragall, El Pou, particulars, dues Associacions de Joves, Assemblea de Joves del Guinardó "La Rutlla i Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó, us agrairé que els joves m'envieu els noms dels grups que representeu i el vostres propis per tenir constància de qui sou.

En resum desprès de fer un repàs dels últims moviments que no han estat molts, canvi d'Ajuntament i dels seus representants i com acció principal que el nou Consistori  ha dut a terme és que  han posat uns pilons al voltant de la finca per evitar sorpreses.

S'ha decidit demanar mitjançant l'associació de Veïns una entrevista amb la Regidora del districte, tan aviat en sapiguem la  data us la comunicarem.

En Joan Corbera ha proposat que es pengi un cartell fix d'actes relacionats amb la masia a la porta de la finca del carrer Xiprer a la fi que el veïnat pugui estar informat de tots els actes que es duen a terme.

El dia que mantinguem l'entrevista amb la Regidora se li lliurarà un dossier on es tractin aspectes històrics, reivindicatius portats a terme fins el moment , així com tècnics de la finca. 

Per altra banda, hem decidit trobar-nos de nou el proper dia 30 d'octubre a les 11 del matí al Mas Guinardó com sempre.


Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada