06 d’octubre, 2015

PRIMER CONCELL PLENARI D'HORTA-GUINARDÓ DEL NOU GOVERN MUNICIPAL

Ahir 5-10-2015 es van celebrar dos consells plenaris al nostre districte
En el primer es va formalitzar els nomenaments i preses de possessió del president i membre respectivament del Consell Municipal del Districte d'Horta-Guinardó dels Srs. Jaume Collboni i Pau Gonzalez.
També es va formar el Cartipàs i tots els grups i càrrecs del Districte. Demanem a aquest que ens envïi totes aquestes dades que per extenses no varem retenir i son importants per dirigir-nos-hi en la nostra tasca de participació i col·laboració amb totes elles.
 
També es va fer públic que el Sr. Eduard Vicente es el nou Gerent del Districte.

En el segon, es van informar moltes decisions, propostes, proposicions, precs i preguntes del Districte. De totes elles, que tinguin relació amb el nostre barri, anotem:
Una proposició d'ERC de invertir el superàvit municipal en compra de patrimoni, entre altres Can Garcini, que va ser rebutjada per extensa (hi havia dotze inversions i es va proposar de fer dotze propostes)
Un prec del PSC sobre el mapa escolar del districte per veure si els itineraris es poden mantenir dintre el districte, que va ser acceptat. I un altre sobre el PAM i el PAD que no vaig entendre.
Una pregunta d'ERC sobre els busos del barri, demanant si funcionaran els diumenges i milloraran el servei, que va ser acceptada i es negociarà amb TMB.
I una de la CUP sobre l'estat de la recuperació de Can Garcini per al Barri, Districte i Municipi i es va explicar que hi ha negociacions amb la propietat i sembla que tenen bon pronòstic. No van poder donar dades ni detalls per no entorpir la negociació. AQUESTA ES UNA BONA NOTICIA!
També es va fer públic que el trasllat del CAP Guinardó al nou edifici de la Illa del Mercat està aprovat per a final d'aquest mes, pricipis de Novembre com a màxim. AQUESTA ES UNA BONA NOTICIA!

Si teniu mes informació o esmenes a la que vaig recollir, us prego ens ho feu arribar i ho publicarem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada