14 d’octubre, 2015

Segona festa Radars al Guinardó!!!!!

Recordeu la festa de Radars? Es aquest diumenge! Al matí! Al Mas Guinardó!
Amb motiu de la celebració del dia internacional de la Gent Gran, ens complau convidar-lo/a a la segona festa iniciativa del Projecte Radars.
El projecte Radars va iniciar-se al Districte al desembre del 2012, concretament als barris del Guinardó i Baix Guinardó. Enguany, RADARS ha començat també al barri de Can Baró i ja suma 41 entitats i al voltant 289 Radars que vetllen amb una mirada sensible i respectuosa per reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de 82 persones grans del Districte.
Fa més de dos anys que anem sumant radars de tot tipus al Districte d’Horta Guinardó i creiem que serà molt positiu tornar a trobar-nos per fer un esmorzar amb veïns i veïnes del barri per conèixer-nos entre nosaltres. És per això que us convidem, a compartir un matí lúdic amb les persones ateses per RADARS, i altres voluntaris i entitats implicades al projecte.
La festa serà el dia 18 d’octubre al Mas Guinardo, de 10 a 13h del mati. Tindrem un espai per compartir la feina feta entre tots durant l’any passat i les novetats per l’any vinent. A més, també gaudirem d’ havaneres i altres espectacles a l’esplanada del Mas Guinardó.
Moltes gràcies i esperem veure-us el dia 18 d’octubre a partir de les 10 del matí al Mas Guinardó.
Us hi esperem!
Cordialment,
EQUIP del projecte RADARS: Casal de Gent Gran del Baix Guinardó, Casal de Gent Gran del Parc del Guinardó, AAVV del Guinardó, Associació Gressol, Associació de veïns del Baix Guinardó, Associació Nou Horitzó, APV Mas Guinardó, Coordinadora d’Entitats, Associació de Comerciants de l’Entorn del Mercat del Guinardó, Associació de comerciants de Mercat del Guinardó, Associació Amics de la Revetlla, Eix Comercial del Guinardó, CAP Sardenya, CAP Maragall, Unitat de Treball Social de l’ Hospital de Sant Pau, Biblioteca Mercé Rodoreda, Servei de Convivència, Centre Cívic del Guinardó, Direcció de Serveis a les persones i al territori Dte. Horta Guinardó Equips de Serveis Socials del Guinardó i del Baix Guinardó.

1 comentari: