dimecres, 26 de juliol de 2017

PINTADA AGRESSIVA A LES PERSIANES DE L'ASSOCIACIÓ

Males noves per al Barri.
Mentre estava preparant l'enviament de l'Informatiu de Juliol del 2017, he rebut aquesta foto de l'agressió que hem rebut a l'Associació, feta per no sabem qui, però que sembla lligada amb les arrencades dels cartells informatius que pengem a la nostra porta.
Havíem pintat les persianes amb tota la il·lusió per millorar la nostra imatge i bona relació amb els veïns i veïnes i, davant les moltes novetats que sembla que hi pot haver al barri, que s'animin a venir i ajudar en la nostra activitat.
Però malauradament n'hi ha uns quants que no deuen compartir la participació o el debat o l'associacionisme o ves a saber que i han de fer-se visibles amb insults i agressions als que, amb més o menys encert, utilitzen aquests mètodes per conviure i provar de millorar la vida i el barri.
Per si no ho llegiu prou bé, hi diu "fills de puta y mentirosos" i alguna cosa més, que poden ser les signatures o abreviatures.
Si teniu alguna informació al respecte us agrairem que ens la feu arribar.
A pesar de tot continuem les nostres activitats amb la mateixa il·lusió i dedicació de sempre i provarem de restaurar la nova imatge.

1 comentari:

  1. Tot acte vandàlic al nostre barri es, sens dubte, reprovable. Però caldria tenir una major amplitud de mires i veure-ho com la desgraciada expressió del sentiment de frustració i abandonament que pateix la gent del barri amb les inquietants noticies que corren sobre l’anul·lació / modificació de diverses línies d’autobús (55, 32, H6). Veure http://www.elperiodico.com/es/entre-todos/participacion/lluitem-pel-bus-guinardo-128807
    Som molts els que creiem que la nostra Associació no defensa prou els interessos dels veïns i veïnes que necessitem aquest mitja de transport per treballar.

    ResponElimina